Met de Playstation 5 net in de winkel (en overal uitverkocht) komen er nog meer dan genoeg games uit voor de Playstation 5. Een aantal games hebben we al kunnen spelen en van een aantal werden wij blij en van een aantal wat minder blij. Hier de beste games voor de Playstation 5 op een rijtje.

1. Marvel’s Spider-Man: Miles Morales

Verhaallijn, muziek en graphics kloppen in Miles Morales. Met de performance modus zwaai je in 60 fps door Manhattan. Deze game is ook goed op de Playstation 4 maar de ware kracht van Spider-Man: Miles Morales zie je op de Playstation 5. De nieuwe controller van Sony met de haptische feedback geeft een grote toegevoegde waarde.

2. Assassin’s Creed Valhalla

Beetje Viking spelen in Assassin’s Creed stijl. Dat kan alleen maar een geniale game worden én dat werd het ook. Plunder, moord, onderhandel, bouw je uitzetting uit, jaag inwoners van Engeland de schrik op het lijf in Assassin’s Creed Valhalla. Deze Assassin’s Creed behoort nu al tot de beste PS5 games allertijden.

3. Demon’s Souls

De remake van Demon’s Souls voor de Playstation 3 is uitgekomen op de Playstation 5. De game is volledig opnieuw opgebouwd en sterk verbeterd. Ga jij de titel ‘Slayer of demons’ krijgen? 1 strategie werkt niet, alle vijanden zijn anders. Met deze game ben je even bezig!

4. Sackboy: A Big Adventure

Na Demon’s Souls is het leuk om ook eens iets vrolijks te spelen wat grafisch goed in elkaar steekt. Deze game is geweldig voor kinderen en volwassenen. Je vrienden zijn gekidnapt en jij moet ze zien te redden.

 

Welke games horen nog meer in dit rijtje van de beste PS5 games thuis? Laat het ons hieronder weten!

 

 

Ps: Wil je gamen in 60 FPS op de PlayStation 5? Bekijk hier alle games die 60 FPS ondersteunen op de PS5!

GamesGames